Sepai Huidveroudering behandeling bij House of Beauty

Sepai Huidveroudering behandeling bij House of Beauty

Sepai Huidveroudering behandeling bij House of Beauty

Geconcentreerde Perfectie

Geconcentreerde Perfectie

” Sepai brengt natuurlijke ingrediënten en technologisch innovatieve werkstoffen samen in doelgerichte formules. Hierdoor zijn producten ontstaan die niet de symptonen, maar juist de onderliggende oorzaken van huidveroudering aanpakken. “

Wat biedt Sepai?

Het doel van Sepai is om een volledig veilige, ultra-efficiënte en betrouwbare productlijn te realiseren die daadwerkelijk de manier verandert waarop de huid op cellulair niveau presteert. Het herstelt de regeneratiecapaciteit van de huid en brengt daarmee de kwaliteit van de huid terug naar haar oorspronkelijke staat.  Dit doel is leidend en blijft de ontwikkeling voorzetten naar complexen met 99% werkstoffen die maximaal effect leveren met minimale hulpstoffen en die geen valse beloften doen. Hiermee is een nieuw type huidverzorging geboren: Sepai Beauticeuticals.

De fundering is de basis van iedere constructie. Zo is de huid vergelijkbaar met een gebouw: is de constructie zwak dan zal het onvermijdelijk kwetsbaarder zijn naarmate het ouder wordt. Een echt stevige huid en een natuurlijke jeugdige uitstraling zijn het resultaat van een sterke, gezonde en veerkrachtige huidopbouw. Deze producten pakken structurele kwesties direct aan. De doelgerichte Sepai huidverzorging is als een ‘personal trainer’ voor de huid. Het zet de huidcellen aan tot optimale prestaties en stimuleert hen voor een verbeterde fundamentele huidstructuur.
Wat biedt Sepai niet?

Dit merk gebruikt geen sensibiliserende hulpstoffen, stoffen die kunnen irriterende of ingrediënten die geen daadwerkelijke voordelen bieden voor de huid.

Wat je nooit zal vinden bij Sepai:

• Parabene, Isothiazolinones, lmidazolidinyl ureum of andere sensibiliserende conserveringsmiddelen
• BHT, BHA, agressieve emulgatoren
• Van olie afgeleide stoffen (paraffine, siliconen, petrolatum, PEG’s, minerale oliën)
• Allergenen
• Surfactanten, oplosmiddelen, additieven, stoffen die de huid kunnen irriteren

SEPAI Gendecode

GENDECODE is geheel zuiver voor de huid en het millieu. Lees snel verder over deze nieuwe generatie Sepai.

Kom het ervaren in onze salon. Maak direct een online afspraak of kom langs! Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 – 22:00 uur, met uitzondering van woensdag (gesloten), zondag (gesloten), vrijdag (tot 15:00 uur) en zaterdag (tot 14:00 uur).Prijzen

Sepai Huidveroudering behandeling bij House of Beauty Vanaf
Persoonlijk DNA rapport 450,00
Sepai huidverbeterende behandelingen 155,00
Sepai Glycopeel 37,50