Mesoscience by Skeyndor

Mesoscience by Skeyndor

Mesoscience by Skeyndor - Schoonheidssalon Hoofddorp

Mesoscience is de nieuwste ontwikkeling in Mesotherapie waarbij actieve werkstoffen de huid worden ingesluist. Hierdoor wordt het natuurlijke collageen van binnenuit weer aangevuld. Deze zeer vriendelijke methode, die werkt zonder naalden is zeer succesvol bij problemen zoals: rimpels, verlies van stevigheid, striae en cellulitis.

 

Meso-filler
Mesocosmetische behandeling om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid van het gezicht, hals en decolleté te verbeteren. Waardoor u er weer jong uitziet zonder een cosmetische operatie of inspuiting.

Meso-slim
Mesocosmetische lichaamsreducerende behandeling die inwerkt op de drie processen van de sinaasappelhuid: het vermindert cellulite en geeft weer contour aan uw lichaam.

Meso-Firmness
Mesocosmetische lichaamsverstevigende behandeling die het verlies van de stevigheid van het weefsel, veroorzaakt door de leeftijd, zwangerschappen en afslankdiëten, tegengaat. De contouren worden beter geaccentueerd en het aanzien van de huid en de striae wordt op die manier sterk verbeterd. Op zeer korte termijn worden met deze behandeling goede resultaten behaald, zonder bijwerkingen.Prijzen

Mesoscience by Skeyndor Vanaf
Mesoscience behandelingen vanaf 121,00