LoveRock

LoveRock

LoveRock, De Natuurlijke Huidverzorging

De Natuurlijke Huidverzorging

Loverock is dé natuurlijke huidverzorging van Nederlandse bodem speciaal voor baby’s en kinderen. De producten van Loverock zijn speciale ontwikkeld voor de verzorging van de kinderhuid, die zit namelijk anders in elkaar dan de volwassen huid en heeft daarom speciale aandacht nodig.

Er zitten geen schadelijke ingrediënten in en het zit vol met de beste stoffen uit de natuur. Het beschermt de kwetsbare en droge kinderhuid optimaal tegen schadelijke invloeden, zodat zij én jij zorgeloos kunnen leven. Het is ontwikkeld voor én door kinderen in samenwerking met de beste professionals. Het is hét beste voor het mooiste bezit dat je hebt; je kinderen.

De Natuurlijke Huidverzorging

Perfect Body, House of Beauty heeft de training over de kinderhuid en de verzorging daarvan succesvol afgerond bij Loverock! Dat betekent dat Perfect Body, House of Beauty nu een kinderhuidspecialist is!

Ook bij ons in de salon: kinderbehandelingen met Loverock producten!

De kinderhuid is tot vijf keer dunner én droger dan de huid van een volwassene. De talg producerende klieren zijn nog klein en vullen het eigen huidvet moeizaam aan. De kinderhuid is daardoor veel kwetsbaarder voor uitdroging door schadelijke invloeden van buitenaf, zoals kou, wind en zon. Met de kinderbehandelingen met de milde doucheproducten en voedende gezichts- en lichaamsverzorging van Loverock zorgen we ervoor dat de kinderhuid optimaal gehydrateerd en beschermd wordt. Daarnaast is dit een speelse en laagdrempelige manier om kennis te maken met het verzorgen en hydrateren van de huid, voor zowel de ouders als de kinderen! Je kunt ons bellen voor een afspraak op: 023 563 41 29Prijzen

LoveRock Vanaf