Hot Stone

Hot Stone

Een hotstone massage laat het lichaam zichzelf herstellen en zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd

Waar komt het gebruik van Hot Stone eigenlijk vandaan? Nu, het is wel bekend dat Hot Stone al eeuwenlang gebruikt werd in diverse culturen. In Engeland waren ze al bekend tijdens de Stonehenge periode, in Azie zijn het de voorlopers geweest van acupressuur en acupunctuur. In oud Rusland werden ze al veel vroeger gebruikt en de native americans staan er nog steeds om bekend dat zij ze gebruiken bij hun zweethut ceremonies en als vrouwen hun maandelijkse cyclus hebben en daar buikpijn van ondervinden. 1993 was het Mary Nelson die hetgebruik van de stenen herontdekte en weer hot maakte.

Door de intense druk van de warme stenen zal de spanning helemaal wegvloeien uit uw lichaam en geest. Een heerlijke massage met stenen en handen zal uw hele lichaam in een staat van ontspanning terecht brengen. De perfecte hotstone massage zal er voor zorgen dat u na de heerlijke massage weer vol energie zit.

Een hotstone massage laat het lichaam zichzelf herstellen en zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. Een hotstone massage stimuleert de organen en helpt het lichaam te ontspannen en zorgt ervoor dat lichaam en geest weer terug in balans raken.

Hotstone massage is alleen niet geschikt voor dames in blijde verwachting.Prijzen

Hot Stone Vanaf
60 minuten 83,00
30 minuten 45,00