Beauty Arrangementen

Beauty Arrangementen

Steeds meer mensen onderkennen het!

Steeds meer mensen onderkennen het: je moet er af en toe eens lekker uit om tijd vrij te maken voor jezelf. Zonder dat er een saunabezoek aan vast hoort. Perfect Body biedt dicht bij huis de ideale oplossing met enkele Beauty arrangementen! Daarna voelt u zich weer helemaal als nieuw en kunt u er weer tegenaan.

Quick Body Care

De Quick Body Care is de ideale oplossing voor wie snel en effectief aan zich zelf wil werken. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en u bespreekt uw wensen met uw specialiste.

U ondergaat een uitgebreide gezichtsbehandeling waar het modelleren van de wenkbrauwen bij inbegrepen zijn. Tijdens het masker worden uw handen verzorgd.
We sluiten de behandeling af met een ontspannende rug/nek massage en na 2 uur bent u weer helemaal als nieuw.

Total Body Care

De Total Body Care is voor wie zich van top tot teen optimaal wil laten verwennen. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en u bespreekt uw wensen met uw specialiste.

U begint het programma met een pedicure en manicure. Daarna neemt uw specialiste u mee in de wereld van Wellness en Well- being met een uitgebreide gezichtsbehandeling waar de wenkbrauwen modelleren bij inbegrepen zijn. We sluiten het programma af met een ontspannende rug/nek massage.

De Total of de Quick Body Care zijn natuurlijk ook hele leuke kado ideen. Het team van Perfect Body kan voor deze behandelingen leuke, orginele kadobonnen maken.