Nagelstudio in Hoofddorp? House of Beauty - +20 jaar ervaring

Nagelstudio in Hoofddorp? House of Beauty - +20 jaar ervaring

Nagelstudio in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een nagelstudio in Hoofddorp? Dan bent u bij Perfect Body aan het juiste adres. Men heeft er een uitgebreide ervaring en werkt er met een professioneel en vriendelijk team. De dames maken zelf gebruik van de verschillende producten en werken al jaren volgens de eigen filosofie, zodat ze u daar uitstekend over kunnen adviseren. Men is onder andere thuis in huidverbetering, waardoor de nagels daar een heel mooie aanvulling op vormen. Als nagelstudio in Hoofddorp zorgt men ervoor dat u op een heel verzorgde manier door het leven kunt gaan.

Manicure en pedicure

Wilt u uw eigen nagels laten verzorgen, aan uw hand of aan uw voet? Als nagelstudio in Hoofddorp zijn we uitstekend thuis in de wereld van manicure en pedicure, waarmee we zorgen voor een uitstekende verzorging van uw nagels. We zorgen ervoor dat we uw nagel sterker en mooier maken, waardoor het niet nodig is kunstnagels te dragen om er verzorgd bij te lopen. Bovendien zorgen we er met onze producten van TRIND voor dat de ontwikkeling en stimulering van uw natuurlijke nagel op een uitstekende manier plaatsvindt.

Kunstnagels

Heeft u nagels die niet willen groeien, of wilt u graag altijd verzorgde nagels hebben zonder dat u daar veel tijd of moeite in hoeft te steken? Dan zijn de kunstnagels vanuit onze nagelstudio in Hoofddorp een uitstekende keuze. Wij werken met producten van IBD en Magnetic, waardoor u kiest voor de best mogelijke kwaliteit die over heel de wereld bekend is. We zorgen er in anderhalf uur voor dat u een complete set nagels kunt laten plaatsen, iets dat we uiterst zorgvuldig voor u doen. Laat de kunstnagels na 3 – 4 weken bijvullen, zodat we er als nagelstudio in Hoofddorp voor kunnen zorgen dat u er uitermate verzorgd bij loopt.